Reqiro sekundär logotyp
Anders Ledin

Projektledning

Vi söker nya kollegor till vårt projektledarteam. Välkommen med din ansökan!

Som projektledare på Reqiro har du en roll inom projektledning eller annan ledande roll hos våra kunder, t ex inom förändringsarbete eller som interimschef. Du får möjlighet att djupdyka inom din specialistbransch, eller bredda dig och testa nya områden. Vi vill balansera en utmanande konsultroll att växa i, med ett starkt stöd från kollegor för att vara trygg i kommande utmaningar. Du kommer till ett positivt och socialt gäng på vår hemmabas i Västerås.

På Reqiro har vi självfallet teori och metodik som ramverk för projektledning. Men utöver det lägger vi ännu mer fokus på vårt ledarskap, att vara kompetenta och trygga i ledarrollen och att navigera och hitta konstruktiva lösningar inom kundens organisation. Våra konsulter har idag uppdrag inom produktbolag och större offentliga projekt.

Vi söker dig som har lätt för att kommunicera och förstå kundens behov. Du har gärna ett prestigelöst ledarskap, där du inkluderar teamet för att vara engagerade i vägen mot att nå uppsatta mål. Du har en nyfiken attityd i att vi aldrig blir fullärda. Meriterande bakgrund är några år som projektledare, civil-/högskoleingenjörsutbildning eller liknande, samt att du behärskar engelska i tal och skrift.

Med ledande konsulter erbjuder vi kvalificerade tjänster för projekt och verksamhetsutmaningar