Reqiro sekundär logotyp
Andreas sitter vid datorn med sin kaffemugg från Reqiro bredvid sig.

Planering

Bli en del av Reqiro!

Inom kompetensområdet planering arbetar vi med att, utifrån beprövade metodiker för projektstyrning, hjälpa våra kunder med tids-, resurs- och kostnadsplanering i deras projekt. Ett uppdrag kan exempelvis handla om att utveckla, implementera och arbeta utifrån processer för planering, uppföljning, analys och rapportering av ett eller flera projekt i kundens projektportfölj.

Vi söker dig som har förmågan att lyssna, planera och driva ett arbete framåt. Du har lätt för att kommunicera med människor och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du är trygg i din kompetens samtidigt som du är lyhörd för kundens behov. Förmodligen har du en eftergymnasial utbildning och har därefter arbetat inom flera olika organisationer. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i olika uppdragsspecifika utmaningar och driva arbetet mot ett lyckat resultat.

Har du gedigen erfarenhet av att arbeta i projekt och har förståelse för beprövade metodiker kring projektstyrning samt har erfarenhet av att arbeta i något av planeringsverktygen Primavera P6 eller MS Project? Är du samtidigt nyfiken på att göra något nytt och intresserad av att växa ytterligare i kompetens tillsammans med erfarna kollegor? Då är du välkommen att höra av dig till mig så berättar jag gärna mer om hur vi på Reqiro hjälper våra konsulter att utvecklas och tillsammans med våra kunder nå framgång i varje projekt.

Med ledande konsulter erbjuder vi kvalificerade tjänster för projekt och verksamhetsutmaningar