Reqiro sekundär logotyp
Jenny Järnbring

Verksamhetsutveckling

Kom och jobba med oss!

Inom kompetensområdet Verksamhetsutveckling arbetar vi med att hjälpa våra kunder att utveckla och förbättra supportfunktionerna i deras organisation. Ett uppdrag kan exempelvis handla om att implementera ett nytt system, förtydliga och förbättra processer eller se över leverantörsfloran.

Vi söker dig som har förmågan att lyssna, planera och driva ett arbete framåt. Du har lätt för att kommunicera med människor och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du är trygg i din kompetens samtidigt som du är lyhörd för kundens behov. Förmodligen har du en eftergymnasial utbildning och har därefter arbetat inom flera olika organisationer. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i olika uppdrags specifika utmaningar och driva arbetet mot ett lyckat resultat.

Har du gedigen erfarenhet inom en linjefunktion och känner dig trygg i att bedriva förändrings och förbättringsarbete inom aktuellt område? Är du samtidigt nyfiken på att göra något nytt och intresserad av att växa ytterligare i kompetens tillsammans med erfarna kollegor? Då är du välkommen att höra av dig till mig så berättar jag gärna mer om hur vi på Reqiro hjälper våra konsulter att utvecklas och tillsammans med våra kunder nå framgång i varje projekt.

Med ledande konsulter erbjuder vi kvalificerade tjänster för projekt och verksamhetsutmaningar