Vi annonserar !

Augusti 2022

Vi älskar projektstyrning!

anställer

Nu söker vi en driven och engagerad ledare och chef till vårt nya kompetensområde Project controlling.

Styrning och uppföljning av projekt ligger oss nära om hjärtat på Reqiro AB (f.d. Planning and Logistic AB) sedan mer än 20 år i konsultbranschen. Vi vill nu utveckla vårt erbjudande vidare med project controlling, som ligger nära anknutet till våra redan befintliga kompetensområden Projektplanering, Projektledning och Verksamhetsutveckling.

OMRÅDESANSVARIG PROJECT CONTROLLING

Vi erbjuder!

Som Kompetensområdesansvarig och -chef så får du utmaningen men även stödet i att bygga upp och utveckla vårt nya erbjudande inom project controlling. Våra kompetensområden fungerar som affärsområden med ett eget resultatansvar, rekryterings- och personalansvar, och rollen ingår även i ledningsgruppen för Reqiro AB. Du hamnar i ett gäng positiva och engagerade kollegor och du blir en viktig medlem i vårt Team Reqiro, där vi stöttar, utvecklar varandra och har kul tillsammans. Ett stort intresse för projektstyrning förenar oss. Med stort engagemang för våra medarbetare och kunder strävar vi ständigt efter vår vision ”Framgång i varje projekt och för varje konsult”.

Reqiro AB (f.d. Planning and Logistic AB) har arbetat med projektledning och projektstyrning i över 20 år. Tack vare nöjda kunder och deras förtroende vill vi nu bli fler likasinnade som tycker att det är lika kul och stimulerande att jobba i projekt som vi.

Vem är du?

Du har en god förmåga att lyssna, planera och driva dina uppgifter framåt. Du har lätt för att kommunicera med olika slags människor och du är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift. Du är en trygg person som är lyhörd för dina medarbetares och kundernas behov och du tar dig an utmaningar med ödmjukhet. Du har god förmåga att sätta dig in i kundernas behov och du leder och stödjer din grupp inom kompetensområdet så de blir så framgångsrika som möjligt. Våra kärnvärden är engagemang, professionalitet och pålitlighet.

Vi söker dig som har en universitetsutbildning, troligen inom ekonomi, gärna kompletterat med någon ledarskapsutbildning, eller har byggt upp motsvarande relevanta erfarenheter. Det är meriterande om du har en projektledarcertifiering PMI/IPMA/PRINCE2 och erfarenhet av att jobba med Primavera. Du har erfarenhet av att leda personal inom en eller flera olika branscher och har arbetat i ledande befattning inom projektverksamhet. Du behärskar engelska i både tal och skrift.

Om oss

Reqiro AB (f.d. Planning & Logistic AB) har sedan 20 år byggt upp ett grundmurat rykte som ett av de ledande konsultföretagen inom styrning och ledning av större projekt. Vi bistår våra kunder med professionella och engagerade konsulter som under åren lett till långa och tillitsfulla relationer med några av landets största och mest respekterade industriella och statliga företag i branscher som kraft/energi, bygg/infrastruktur, industri och off-shore.

Välkommen med din ansökan!

I detta uppdrag samarbetar vi med Skills Rekrytering. Sök tjänsten snarast, dock senast den 22 augusti via www.skillsrekrytering.se Frågor om tjänsten besvaras gärna av Rekryteringskonsult Joon Fröberg på 070- 616 0079.