Reqiro-anställda får 25% rabatt på träning på Nordic Wellness!

April 2023

Då vi precis har höjt vårt friskvårdsbidrag till 5000 kr/år, så passade jag på att fixa rabatt för oss på Nordic Wellness gym i Västerås.

Det finns två alternativ. Antingen medlemskap för ett gym (några av oss kommer kanske bara att träna på t ex Hälla-gymmet eller City). Eller medlemskap för alla Västerås-gym, se alternativen här.

Läs mer om Reqiros priser här nedan ↓

Tre kaffekoppar med Reqiros logotyper genom åren som står på höstlöv

Reqiro-priser:

1. Ett gym, 3591 kr/år (ordinarie 4788 kr)
2. Alla Västerås-gym, 4491 kr/år (ordinarie 5988 kr)

Villkor är köp av årsmedlemskap. Nordic Wellness fakturerar Reqiro, som drar av på friskvårdsbidrag. Om någon redan har använt av sina 5000 kr och det saknas till medlemskap så dras mellanskillnad på nästa lön, så att alla fortfarande kan utnyttja rabatten.

Det går bra att först gå och kolla en sväng på aktuellt gym, hur det ser ut, eller så kan man provträna en vecka för 100 kr (det löser man själv över disk på gymmet). Eller så är det bara att köra! 😊 Det ska även ingå gym-intro för de som känner att de vill ha lite guidning för att komma i gång, jag har inte alla detaljer där än.

Några av oss kommer att utnyttja detta nu, men det går också att starta senare (också för kommande anställda). Anmälan sker med mail till mig så vidarebefordrar jag till Nordic. anders.ledin@reqiro.se

Kom igen nu kör vi